Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Nie Na Hamach (wazne)

ShOcK999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystkich a szczegolnie tych co zawiodlem ;] Oni wiedza o co chodz. Mam taka malą dygresje co do serverow pod hamachi... A wiec sadze ze to jest klapa ;/ Dlatgo ze ze wzgledu na wszystko max osob bedzie moglo grac na nim 100 ale to jest max po drugie gracze sa zdanij tylko na zalozyciela servera bo jezeli on ma off kompa to serv tez off. A wiec mam malo propozyjcie i tez pytanie do wszystkich. Czy dal bym rade zalozyc server na stale czyli nie przez hamachi na takim komputerku patrzcie:

Dysk twardy: 220 GB

Karta graficzna(nie wiem czy ma znaczenie ale ): Radeon 9600pro 512 MB

Pamiec Ram : 2.5 GB *(dokupilem mialem 1 gb ;] )

Procesor: 3.0 x2Ghz

Internet: Netia 2 MB/s

I co wy na to.

Ok nawet jak by dalo rade na tym zalozyc to chcialbym prpozycje co do servera czyli:

Drop: ?

Exp: ? (niezbyt duzy ale nie taki jak na polskim bo jak bedzie duzy exp to co pogracie 2 tygodnie wbijecie 99lv max eq i co?

NPC: Napewno nie wszystko po 1 yang tylko chcialbym np zwiekszyc cene ku i kamien duchowych a zmniejszyc cene kd czy perel.

Ulepszczacze: tego bym nie zmienial tylko bym zostawil tak jakl na PL

Zbroje Hwang: Tylko Gm i np Top 3 z ranku jako nagroda jak by sie top 3 zmienialo to dostawala by ta osoba co weszla do Top

Gm: max 6 osob z zablokowanymi komendami takie jak zwiekszanie sobie lvl czy dawanie itemow...

Prosze o wypowiedz mam nadzieje ze cos wymyslimy.

Kto chcialby na gm pisac formularz na pw do mnie ile gra w metka itp. ;]

POMOGŁEM DAJ 5* SZUKAM KOGOS DO WSPÓŁZAŁOŻYCIELA DO SERVERA KTORY MA DOBRY KOMPUTEREK ;]
Opublikowano

SkillHack ja nie chce servera na hamachi... Tylko zwykly priv taki ze nie musze miec kompa caly czas on... Deider to widzisz taki jak ja chce server by ci odpowiadal ;]

POMOGŁEM DAJ 5* SZUKAM KOGOS DO WSPÓŁZAŁOŻYCIELA DO SERVERA KTORY MA DOBRY KOMPUTEREK ;]
Opublikowano

Pierdolisz głpupoty, zostawić kd i szkaty restzę można wypierdlić, pozatym na privy wchodzi się po to żeby mieć 99 lvl i max eq, jak będe chciał pograć normalnie to na PL pujdę.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

pipBip i co z tego ze bedziesz mial 99lvl? cieszysz sie z tego>? zal cie...

Opublikowano

Nic nie kosztuje... Przecież masz Tuty do tego...

@edit

Dobra chlopaki myslcie cos a ja ide zaloze na hamachi jakies guwno...

;]

Opublikowano

A to akurat jest maly problem ;]

Opublikowano

Po pierwsze takie serwery stawia sie na dedyku a nie takich kompach, więc jeśli chcesz postawić dobry serwer to lepiej pokombinuj coś z dedykiem na twoim kompie to nie ma szans długiego wytrzymania;x

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Nie wiem juz teraz zaraz na allegro popatrze dedyka ;]

Opublikowano

powiem tak co do hamachi bezsensownie to napisales bo mam serwer pod hamachi i rekord byl 200 osub po 2 zalozyc serwer zalozysz ale lagi totalne beda

Opublikowano

No widzisz czyli na kompie mozna duzo ludz w miare pociagnac ;]

Opublikowano

Zaraz wbije zobaczyc na ten twoj server ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...